De Kracht van U

Ieder mens is uniekEven kennis maken

Mijn naam is Gracia Clijdesdale. Mijn roots liggen in Suriname, geboren en opgegroeid in Arnhem. Mijn interesse voor het werk als Holistisch Therapeut is ontstaan doordat ik regelmatig mensen spreek die in het dagelijks leven vastlopen met zichzelf. Ze voelen zich vaak opgebrand en ervaren chronische stress wat zich uit in lichamelijke-, mentale-, emotionele- en energetische klachten.

Om te kunnen begrijpen wat nou echt de oorzaak is van de klachten die mensen ondervinden, ben ik me gaan verdiepen in de mens vanuit een holistische benadering. Vanwege mijn expertise op het gebied van HR, Verzuim en Stress & Burn-out ben ik tot de ontdekking gekomen dat mensen hun klachten vaak aanpakken vanuit symptoombestrijding.

Bij symptoombestrijding worden slechts de gevolgen van geneeskundige klachten aangepakt, waardoor de klachten terugkomen of soms zelfs verergeren. Ik ben van mening dat naast de reguliere gezondheidszorg voor sommige klachten een holistische aanpak nodig is om tot de kern te komen.

Ik heb 2 keer een burn-out gehad en jarenlang rondgelopen met onverklaarbare klachten. Door zelf therapie en healing te ondergaan heb ik veel kennis opgedaan in de praktijk, ik heb me de afgelopen jaren verdiept in alles wat ik tegenkwam over holistisch leven, bewustwording en transformatieprocessen.

Gracia Clijdesdale


Tijdens mijn eigen transformatieproces heb ik kunnen ervaren hoe je vanuit een holistische benadering blokkades kunt wegnemen en het zelfhelend vermogen in het lichaam kunt stimuleren. Mijn missie is om met mijn ervaring en expertise de verbinding te maken met jou en op deze manier een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.